ЗСУ "демілітаризували" чергову групу окупантів: фото до та після

Захисники України проводять "демілітаризацію" армії РФ

Бійці Збройних сил України гідно тримають оборону та продовжують знищувати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у соціальній сторінці Facebook.

Наші воїни показали фотографію з поля бою, яка демонструє, що відбувається з окупантами, які вторглися на територію України.

"Гірські штурмовики Збройних Сил України успішно проводять "демілітаризацію" російських військ на території нашої держави. Коли окупанти зрозуміють, що їм тут не раді та що це не навчання?", - пишуть у Генштабі Збройних сил.

Фото: Генштаб

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про евакуацію та гуманітарні вантажі: Ірина Верещук розповіла про плани на 17 березня. В які міста везтимуть гуманітарні вантажі та з яких евакуюватимуть українців.

Читайте також про те, що у Пентагоні розповіли, чому РФ може відмовитись від продовження війни в Україні. У Пентагоні вважають, що моральний дух окупантів може зруйнувати волю до продовження війни.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Сергій Шкарлет поспілкувався із міністрами освіти Ради Європейського Союзу: що відомо. Міністр освіти звернувся до колег у Європі щодо впровадження в освітній програмі для українських дітей предметів з української мови та історії України.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Сумщині загарбники виганяють людей із будинків , - голова ОВА Живицький. Ніхто з російських солдатів більше не церемоняться з місцевими жителями і вже не намагається одягати маску "визволителя", як у перші дні вторгнення.