ЗСУ "деактивували" підрозділ логістики окупантів (ФОТО)

Захисники Сіверщини повідомляють про знищення супротивника

Наші воїни продовжують героїчно стояти на захисті нашої Батьківщини. Про це повідомляють Сухопутні війська Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Захисники Сіверщини повідомляють про знищення підрозділу логістики армії РФ.

"Сили опору Сіверщини продовжують звітувати про свою роботу. Нашикотики зіпсували забезпечення ворога і "деактивували" підрозділ логістики", - повідомляють у Сухопутних військах ЗС України.

На підтвердження своїх слів наші військові опублікували фотографії з місця подій, на яких відбито розбиту техніку ворога.

Фото: Сухопутні війська ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про патріотичне кіно : які українські кінострічки можна переглянути у вільному доступі. Фільми українських режисерів про війну на Донбасі, Голодоморі, Тараса Шевченка відкриті для перегляду. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Канада проголосувала за безвіз для України. Також депутати звернулися до уряду із закликом "підтримати українців та інших постраждалих від конфлікту жителів країни". Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Росія не відводить від Києва війська, а переміщує їх для нового наступу – Пентагон. Джон Кірбі заявив, що РФ здійснює передислокацію своїх сил. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про евакуацію мирних жителів із Маріуполя: Путін висунув нелюдську вимогу. Окупанти тримають у заручниках мирних жителів Маріуполя. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.