Зеленський повідомив фінальну мету Росії - "це лише початок"

Європі варто остерігатися, адже російський диктатор хоче завдати удару по демократії, впевнений Зеленський

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Росія не зупиниться лише на Україні. За словами Зеленського, це розуміє весь світ, тому наші міжнародні партнери й допомагають Україні боротися з російськими окупантами. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив президент України у своєму Телеграмі.

"У вільному світі вже майже не залишилося тих, хто не розумів би, що війна Росії проти України – це лише початок. Фінальною метою керівництва Росії є не просто захоплення території України, а розшматування всього центру та сходу Європи і глобальний удар по демократії", - заявив президент України.

Також Зеленський додав, що вільні країни мають право самозахищатися, тому й будуть допомагати Україні ще сильніше.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у британській розвідці розповіли, скільки ще у РФ кораблів, здатних завдавати ударів по Україні. Чорноморський флот РФ дійсно зазнав втрат, після потоплення крейсера "Москва" та втрати десантного корабля "Саратов", проте він зберігає здатність завдавати ударів по українським і прибережним цілям.

Також "Коментарі" писали, що генерал СБУ розповів про зустріч Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні. Оперативне постачання сучасного озброєння, яке мають передові армії країн НАТО, може стати переломним моментом у війні Росії проти України.

Читайте на порталі "Коментарі": у Херсоні прогриміли вибухи – у місті перестало працювати російське ТБ. Пізно ввечері у тимчасово окупованому Херсоні було чутно вибухи, що призвели до того, що спалахнула пожежа.