Захисники Запорізької області знищили десятки одиниць техніки та живої сили окупантів

Запорізькі воїни продовжують відбивати атаки супротивника

Захисники Запорізької області продовжують героїчно боротися з ворогом та знищувати його техніку та живу силу. Про це повідомляється на офіційному сайті Запорізької обласної військової адміністрації.

У ЗОВА повідомляють, що ситуація в Запорізькій області залишається напруженою, проте контрольованою. Окупанти продовжують спроби просування у напрямку таких населених пунктів: Гуляйполе, Запоріжжя, Кам'янське. Успіху не мають.

За офіційними даними, станом на вчорашній вечір (31 березня) та сьогоднішній ранок (1 квітня) захисники Запорізької області знищили:

• 32 окупанти та ще 38 – поранили;

• два бронетранспортери;

• два танки;

• 7 автомобілів;

• 2 реактивні системи залпового вогню "Град".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Арестович розповів , до чого готується командування та політичне керівництво країни. У Москві дуже хочуть здобути перемогу над Україною до 9 травня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що 21-річна модель Prada та Lacoste служить на передовій. Лев Улесов став медиком. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що російські окупанти захопили гуманітарну допомогу , яку привезли до Мелітополя: подробиці. Наразі тривають переговори, щоб загарбники повернули автобуси. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Пентагоні назвали чотири напрямки , де російські окупанти продовжуватимуть завдавати авіаударів. Американський чиновник заявив, що Київ досі перебуває у небезпеці.