В Офісі президента повідомили, чого не вистачає Україні для перемоги над Росією

Єрмак заявив, що Україні для перемоги не вистачає інтенсивного озброєння

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, чого не вистачає для перемоги України над Росією. Єрмак переконаний, що для цілковитого звільнення окупованих територій необхідно більше інтенсивного озброєння. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на коментарі Єрмака виданню The Economist.

Голова Офісу президента переконаний, що Збройні сили України здатні перейти в контрнаступ і звільняти свої території.

"Якщо у нас буде достатньо інтенсивного озброєння, ми переможемо", - повідомив Єрмак.

За словами Єрмака, якщо армія окупантів окопається, то загарбників буде складніше відтіснити, аніж зупинити зараз просування.

"Я думаю, що в світі є одна, а може бути, дві армії, здатні зупинити російську армію після місяця боїв. Якби я був членом НАТО, мені було б дуже цікаво мати країну, яка на практиці покаже, на що вона здатна", - зазначив голова Офісу президента під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чому Путін більше не може розраховувати на білорусів у війні проти України. Кремль більше не може розраховувати, що посилить наступ на Україну за рахунок залучення до "операції" білоруських військових. Вся проблема для Путіна полягає в тому, що переважна більшість, а саме 60% військових, проти того, щоб брати участь у війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Росія перекинула в Україну частину військ з окупованих територій Грузії, – Генштаб ЗСУ. Втрати, виснаження російської армії і, як наслідок проблеми з комплектуванням підрозділів особовим складом змушують окупантів перекидати свої війська з інших окупованих територій.