Українські воїни показали, як за допомогою ЗРК "Оса" збивали ворожий літальний апарат (ВІДЕО)

Ворожий БПЛА був збитий у небі над Запорізькою областю

Українські воїни збили черговий ворожий літальний апарат. Про це повідомляють Сухопутні війська Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, захисники України в Запорізькій області знищили безпілотний ворожий літальний апарат оперативно-тактичного рівня ("Орлан-10").

"Українські захисники у Запорізькій області знищили розвідувальний безпілотник "Орлан-10" за допомогою зенітно-ракетного комплексу "Оса"", - повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші воїни опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що НКЦПФР посилила заходи боротьби з порушниками на фондовому ринку. НКЦПФР реагуватиме на порушення законодавства учасниками ринків капіталів під час війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що військовий експерт сказав, про яку "перемогу" в Україні оголосить Путін 9 травня. Жданов сумнівається, що Путін готовий розпочати загальну мобілізацію до РФ. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що боротьба з інфляцією: Федрезерв США рекордно за 22 роки підвищив облікову ставку. Підвищення ключової облікової ставки обумовлено боротьбою з інфляцією. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Анатолія Шарія затримано в Іспанії: подробиці. Проросійського блогера Шарія затримано за кордоном. Шарій підозрюється у злочинах, передбачених статтею 111 та статтею 161 Кримінального кодексу України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.