Українські бійці влаштували паніку у таборі окупантів: вщент знищена піхота (ВІДЕО)

Українські військові завдали потужного удару по піхоті окупантів

Бійці полку "Азов", які захищають Маріуполь від російських загарбників, опублікували чергове відео, де знищується позиція російських окупантів. На цей раз українські військові ліквідували піхотинські позиції росіян. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву окремого загону спеціального призначення "АЗОВ – Маріуполь" у Телеграмі.

Бійці полку "Азов" опублікували відео, зняте з безпілотника, де видно момент знищення позицій окупантів. На відео можна побачити, що удару ніхто не очікував, а деякі окупанти навіть почали тікати.

"Знищення піхоти противника полком "Азов", - йдеться в повідомленні під відео.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна. Радник глави ОП вважає, що будь-які принципові рішення можуть бути прийняті лише на зустрічі президентів двох країн – РФ та України. Переговори президентів України та Росії є ключовими для відновлення миру. Така зустріч може відбутися у разі, якщо будуть напрацьовані допустимі компроміси для розмови тет-а-тет.

Також "Коментарі" писали, що в Генштабі розповіли, на скільки у окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства. Російські загарбники продовжують проводити агресивну пропагандистську роботу про необхідність прийняття участі у війні з Україною з особовим складом збройних сил республіки Білорусь.

Читайте на порталі "Коментарі": у МВС не виключають ймовірність вторгнення Білорусі до України: з Лукашенком ведуть роботу. Радник міністра зазначив, що Україна чекає на цей наступ і готова дати жорстку відсіч.