Українські артилеристи розбили техніку окупантів (ФОТО)

ЗСУ продовжують знищувати окупантів

Українські артилеристи продовжують завдавати ударів по окупантам. Про це повідомляється на офіційній сторінці 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського.

Повідомляється, що за (29 березня) артилерією бригади було виведено з ладу понад десяток одиниць ворожої техніки.

"Результатом любові нашої артилерії до техніки окупанта стало -14 одиниць "бойових колісниць" ворога":

- КАМАЗ – 2 од. (ушкоджено);

- Тигр – 1 од. (Знищено);

- 2С19 - 2 од. (1 система знищена);

- БРЕМ - 1 од. (пошкоджено);

- БТР – 3 од. (ушкоджено);

- ГАЗ – 66 - 1 од. (знищено);

-БМП - 1 од. (Знищено);

- ІМР – 1 од. (ушкоджено);

- КАМАЗ КЕТЛ – 1 од. (Знищено).

Також наші захисники опублікували фото з місця подій. На фото можна побачити поле, яке засіяно підбитою ворожою технікою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Арахамія заінтригував : які з країн погодилися стати гарантами безпеки для України. Давид Арахамія кілька держав назвав "потужними" країнами, яким українці "дуже зрадіють".
Також сайт "Коментарі" писав про те, що армія плюс мільйон резервістів : подробиці щодо гарантій безпеки для України. Пропозиції України щодо гарантій безпеки на переговорах передбачають концепцію "зміцненого імунітету".
Читайте також про те, що окупанти поспішають створити на території України чергову псевдореспубліку , – Генштаб. Керівництвом РФ розглядається питання формування на тимчасово зайнятих територіях окупаційних органів влади.
Сайт "Коментарі" також повідомляв про те, що Подоляк розповів , на якому етапі підготовка зустрічі Зеленського та Путіна. За словами Подоляка, "все, що потрібно було підготувати у рамках переговорного процесу, підготовлено".