У Запорізькій області ЗСУ знищили п'ять одиниць бронетехніки супротивника

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

У Запорізькій області окупанти мародерствують по всій тимчасово окупованій території, а награбоване везуть у напрямку тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляють на офіційному сайті Запорізької обласної військової адміністрації.

Як повідомили в ЗОВА, ситуація в області залишається без істотних змін. Станом на вечір 10 квітня та ранок 11 квітня наші військові знищили:

• 17 окупантів;

• 1 танк;

• 4 бойові броньовані машини;

• 5 автомобілів;

Крім того, 5 окупантів зазнали поранень.

Також повідомляється, що неподалік Гуляйполя ворог завдав удару авіаційною ракетою Х-29. Дана зброя призначена для знищення залізобетонних будівель, мостів, смужок і кораблів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що вбивство мерів, застінки та викрадення бізнесменів: Арестович розповів, що відбувається у Херсонській області. Українським спецслужбам відомо про три діючі катівні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що вибори президента Франції : відомо, хто вийшов у другий тур. У Франції вже закрилися виборчі дільниці. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що знищив кілька одиниць ворожої техніки: у війні із російськими окупантами загинув десантник "Балу". Побратими обіцяють помститися за його смерть. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що фахівці створили онлайн-картку з адресами російських окупантів, які вбивали та грабували у Бучі. Карта була створена за допомогою Google Maps.