У Харківській ОВА повідомили про провальний наступ окупантів - "ЗСУ тримають оборону"

В Харківській області гарячою точкою лишається місто Ізюм

На Харківщині окупанти намагалися здійснити наступ біля двох українських сіл. Однак наступ ворога закінчився провалом завдяки зусиллям Збройних сил України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.

Як повідомив Синєгубов, окупанти спробували здійснити наступ біля сел Довгеньке й Сулигівка.

"…Противник пробував наступати біля населених пунктів Сулигівка і Довгеньке. Успіху не мали, адже ЗСУ тримають оборону та завдають значних втрат росіянам", - зазначив голова Харківської ОВА.

Також Синєгубов наголосив, що в Харківській області досі залишається гарячою точкою місто Ізюм.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський розповів, що Україні пропонували віддати Запорізьку АЕС під контроль рф. Українська влада відмовилась віддати Запорізьку АЕС під подальший контроль російських загарбників і буде чекати на те, коли її розблокують.

Також "Коментарі" писали, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік увесь час був людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають у всьому світі. Ще в Олени Зеленської поцікавились, чи дає вона поради Володимиру.

Читайте на порталі "Коментарі": Кабмін прийняв рішення лишити ціни на газ для населення без змін. Денис Шмигаль повідомив, що населенню не будуть піднімати ціну на газ.