Перекидають техніку в бік "Азовсталі": окупанти після масових обстрілів штурмують завод

Окупанти перекидають техніку в бік "Азовсталі"

У ніч на 28 квітня російські окупанти нанесли 50 авіаударів по Маріуполю, загарбники обстріляли завод "Азовсталь". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі.

За словами Андрющенка, після масових бомбардувань ворог не полишає спроб взяти "Азовсталь" штурмом. Загарбники перекидають техніку до заводу. Мешканці Маріуполя повідомляють, що поблизу заводу чути, як йдуть бої.

"Окупанти від 12:00 закрили доступ в Лівобережному районі від парку "Веселка" та по вул. Пашковського. Місцеві мешканці повідомляють про великий рух техникі в бік "Азовсталі" та звуки боїв. Окупанти продовжують штурмувати "Азовсталь" після масового бомбардування вночі", - повідомив Андрющенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у британській розвідці розповіли, скільки ще у РФ кораблів, здатних завдавати ударів по Україні. Чорноморський флот РФ дійсно зазнав втрат, після потоплення крейсера "Москва" та втрати десантного корабля "Саратов", проте він зберігає здатність завдавати ударів по українським і прибережним цілям.

Також "Коментарі" писали, що генерал СБУ розповів про зустріч Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні. Оперативне постачання сучасного озброєння, яке мають передові армії країн НАТО, може стати переломним моментом у війні Росії проти України.

Читайте на порталі "Коментарі": у Херсоні прогриміли вибухи – у місті перестало працювати російське ТБ. Пізно ввечері у тимчасово окупованому Херсоні було чутно вибухи, що призвели до того, що спалахнула пожежа.