Паливозаправники, САУ та інша техніка: ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Запорізькій області

Українські воїни дають гідну відсіч окупантам

Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Як стало відомо, минулої доби (12 травня) українські воїни ліквідували кілька десятків військовослужбовців армії супротивника, а також кілька одиниць ворожої техніки, а саме:

• 31 особа особового складу противника (ще 48 поранено);

• три самохідні артилерійські установки "Гвоздика";

• дві бойові броньовані машини;

• один безпілотний літальний апарат;

• чотири автомобільні паливозаправники;

• сім одиниць автомобільної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в британській розвідці розповіли , з чим пов'язані величезні втрати росіян на Донбасі. Російські війська не змогли досягти якихось значних успіхів, незважаючи на концентрацію сил у цьому районі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Україні різко подорожчала капуста та стрімко дешевшає полуниця. За тиждень на українських ринках дещо змінилися ціни на фрукти, овочі та ягоди. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що "Це неправда!": Binance заперечує обмеження виведення грошей для громадян РФ. Гроші неможливо вивести лише через SWIFT-перекази. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що РФ доведеться відмовитися від створення "котла" Ізюм-Слов'янськ-Дебальцеве: що сталося. Втрати РФ не дає можливість розвивати наступ із боку Ізюму. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.