Отримував орден від Путіна: ЗСУ ліквідували командира танкового полку окупантів

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

Збройні сили України повідомили про знищення високопоставленого військового РФ у Київській області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

За даними СВ ЗСУ під Броварами було знищено командира танкового полку ЗС РФ.

"Сьогодні, 10.03.2022, під Броварами було ліквідовано командира танкового полку окупаційної армії Андрій Захаров. У 2016 році він, будучи майором, отримав орден від Путіна", - зазначають у Сухопутних військах Збройных сил України.


Фото: СВ ЗСУ.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Росія ще в більшій ізоляції : у Лаврова заявили, що залишають Раду Європи. У відомстві звинуватили країни ЄС та НАТО у тому, що вони нібито зловживають своєю більшістю. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що названі регіони , з яких українцям радять тимчасово виїхати. Сьогодні з 09.00 відкрилися гуманітарні коридори для евакуації населення з низки міст. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про російсько-українську війну та "денацифікацію" від Путіна: чому це стало можливим. Путін вирішив закрити "українське питання", тому що Захід сам дозволив піти на такий крок. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляв про те, що Carlsberg припиняє виробництво та продаж пива в Росії . Водночас заводи Балтика, що спеціалізуються на варінні пива та часткою яких володіє компанія, продовжать працювати. Раніше компанія обмежувалася лише зупинкою нових інвестицій.Докладніше про це читайте на нашому сайті.