Куди можуть дострілювати снаряди HIMARS та інших РСЗВ, що їх передає Україні США (КАРТА)

Карта показує куди снаряди HIMARS MLRS M30/M31 можуть завдати удару з лінії фронту

У центрі стратегічних комунікацій Збройних сил України опублікували карту, яка демонструє зону, яку зможуть вражати українські артилеристи за допомогою американських РСЗВ. Карта була опублікована в офіційному Telegram-каналі СтратКому ЗСУ.

"Карта показує, куди реактивні снаряди HIMARS MLRS M30/M31 з дальністю до 70 км можуть завдати удару з лінії фронту", - пише СтратКом ЗСУ.

Зазначається, що також у зоні ураження опиняється острів Зміїний, який знаходиться за 50 кілометрів від найближчого українського міста.

Фото: СтратКом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що анексія Донбасу відкладається: у Кремлі розповіли, що пішло не так. У Кремлі визнали – "референдум" про входження ОРДЛО до складу РФ зараз провести неможливо. Причину, чому неможливо провести так званий "референдум" Дмитро Пєсков побачив у тому, що бойові дії на Донбасі продовжуються. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що пес Патрон відвідав у львівській лікарні поранених дітей: зворушливі фото. Популярний пес-сапер Патрон у Львові відвідав поранених дітей. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що українців, які повертаються в країну, стабільно більше, ніж тих, що спадають: скільки громадян перетинають кордон. У ДПСУ розповіли про кількість громадян, які повертаються до України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що кордон між Україною та Польщею стане невидимим: що це означає – чому це злить Росію. Відносини Києва та Варшави вийшли на новий, небувалий раніше рівень. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.